PPO
Patty Professional Organizing 
Menu
blogafbeelding

WORKSHOPS

MINDFUL OPRUIMEN

Wil je al tijden opruimen in huis maar het lukt steeds niet?

Wil jij meer rust en ruimte creëren in je eigen huis?

Wil je leren hoe je overbodige ballast kan loslaten? Durf je de uitdaging aan te gaan? Wil je graag zelf stappen zetten om dit te verwezenlijken? Dan is dit een mooie uitdaging.

Meld je dan nu aan voor de workshop Mindful Opruimen. In vier bijeenkomsten van 1,5 uur ga je leren stappen zetten in jouw eigen opruimproces.

We gaan gezamenlijk kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt werken.

Door bewust bezig te zijn met opruimen, ga je ontdekken waar je eigen belemmeringen zitten en hoe je die kunt doorbreken. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Reacties van eerdere deelnemers: “Bewust kleine korte opruimprojectjes heb ik al regelmatig en met succes gedaan.” “Ik pak nu vaker door om toch even het aanrecht netjes te maken.” “Het gebruiken van een opruimschema en daarin bijhouden wat ik doe en hoe het voelt hebben zeker bijgedragen tot inzicht in mijn proces."

(minimaal 4 personen) Je kunt door hier te klikken informatie opvragen.

DE KUNST VAN HET OPRUIMEN

Heb je ook problemen met  opruimen? Zou je graag meer rust en ruimte willen in je huis? Maar weet je niet goed hoe je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor de workshop "DE KUNST VAN HET OPRUIMEN" In de workshop krijg je tips en ideetjes voor een opgeruimd huis en rust in je hoofd.

Het is mogelijk deze workshop samen met mensen naar eigen keuze, bij jou thuis te volgen. Als je een groepje van minimaal drie personen bij elkaar hebt kom ik de workshop bij jou thuis geven.

€ 35,- per persoon. (minimaal 3 personen) Je kunt door hier te klikken informatie opvragen.

Krijg jij vijf of meer personen bij elkaar? Dan is de Workshop voor jou gratis!

ADMINISTRATIE OP ORDE

Heb jij ook altijd moeite met het bijhouden van jouw administratie? Wil je hier graag een simpele oplossing voor? Geen zin om er uren mee bezig te zijn maar op zoek naar een simpele methode? Tijdens de workshop leer je een makkelijk systeem voor het ordenen en bijhouden van uw papieren.

Lijkt het je een uitdaging om je administratie op orde te krijgen en te houden? Vind je het leuk dit samen te doen met bijv. vriendinnen, buurvrouwen of collega’s bij jou thuis? Geef je dan nu op voor de workshop "ADMINISTRATIE OP ORDE" in je eigen vertrouwde omgeving samen met mensen naar eigen keuze.

€ 35,- per persoon. (minimaal 3 personen) Je kunt door hier te klikken informatie opvragen.

Reactie

Stuur in

    eBlog login

    Uitleg