PPO
Patty Professional Organizing 
Menu
blogafbeelding

Op 11 en 18 oktober geef ik onderstaande workshop bij de Volksuniversiteit in Enschede. Na deze ochtenden ben je in staat om tenminste één ding uit je huis weg te doen! Wil jij ook meedoen? Onderaan de pagina staat een link waar je kunt aanmelden.

Herken je dat? Je gaat opruimen en dan kom je die vaas van je oma tegen, hij is heel lelijk, maar ja hij was van je oma. En je kunt ‘m niet zomaar weg doen toch? Vervolgens zet je de vaas even op een ander plek en gaat verder. Oja, dat schilderij wilde ik ook al jaren wegdoen, maar zo zonde om het zomaar naar de kringloopwinkel te brengen. Na een aantal van deze spullen te zijn tegengekomen zakt de moed je alweer in de schoenen, opruimen is toch lastiger dan je dacht.

Deze workshop gaat je daarbij een eind op weg helpen, in elk geval ben je in staat na deze ochtend één specifiek item uit je huis los te laten. Weg Ermee!

Ook krijg je tips om zelf thuis op een andere manier te kijken naar je spullen en je leert te kunnen beslissen of iets weg mag.

Herken je jezelf in deze situatie? Probeer je al tijden lang op te ruimen en lukt het steeds niet? Droom je van een opgeruimd huis? Wil je graag stappen zetten om dit te verwezenlijken? Dan is de workshop Weg Ermee! een mooie uitdaging.

11-10-2019 en 18-10-2019 / VRIJDAGOCHTEND 10.00-12.00 UUR 

AANMELDEN VIA DEZE LINK:
VUE aanmelden Weg ermee!

Stichting Volksuniversiteit Enschede

Lonnekerspoorlaan 122, 7523 JM Enschede

Ingang gebouw Prismare, Roomweg 167d,